Lež nebo pravda????

Lež nebo pravda????

Anotace: jednou ve vlaku,,,měla to bejt písen no a je z toho jen básen

A nevoní mi chlast
ani žádný drogy
sem slušná holka
zpívam šugy bugy

Vůbec nekouřim
ani nemluvim sprostě
jenže když se vykouřim
tak sem prostě, prostě

a áááááááá

A hodně moc se učim
vůbec nepiju
až budu mít hotovo
tak to přežiju

Ale to neni pravda
kalim každej den
všechno ted co sem psala
je už jenom sen...

Na ná ná ná na na ná ná...
Autor NINA HAGEN, 19.10.2008
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí