Divný stavy

Divný stavy

Anotace: nevím co napsat

někDy, vidím pohyb obrazů
někdy, slýchám hlAsy dotazů
občas vídám slyšiNy
Jindy zase slyším vidiny

někdy, na mně padá zEď
někdy, na mně mluví mrtvý děd
oBčas vidím skrz závoj
jindy hýbá se vypLý stroj

někdy, jsem tAm kde nechci být
někdy, Z děje co se nemá dít
občas cítím dEja vu
jiNdy srdce bolavý

někdy, mívám slyšiny
někdy, pro změnu vidiny
Autor Edmond Kadad, 20.10.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí