Sobec...

Sobec...

Anotace: Básnička...O jednom člověku...

Po mé společnosti zatoužíš...
A myslíš,že přijdu???
Stokrát náš dům obkroužíš...
Ale co když nevyjdu???

Co když nestane se,to co ty chceš...
Nebude po tvém...
Možná ode mě odejdeš...
Nejde to po dobrém,půjde to po zlém...

Ubližovals a teď já ubližovat budu tobě...
Že není pravda to co máš v sobě...???
Nech mě už konečně dál jít...
Chtěj jen to,co můžeš mít...
Autor Danik, 20.10.2008
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí