Mráz

Mráz

Anotace: ...

Schováváš věci do šuplíků.
Tak jako vzpomínky,
jen dusíš je v sobě.
Myslíš, že mimo zrak
něco se změní?

Prý jsem jen dětina,
možná,
snad to tak vnímáš.
Tak proč sám sebe
teď před zrcadlem skrýváš?

Bojíš se?
Podívej,
ten obraz je tvůj!
Vidíš v něm člověka,
co v ústech, ve dlaních
už příliš dlouho žmoulá jen "hnůj".

Teď přišel čas,
tak už se přiznej!

Svůj bláhový omyl...

Čeho se bojíš,
nastane mráz
časem už jako bys nebyl.
Autor forget-me-not, 22.10.2008
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Michael František, sondulacek, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí