Garmin Feromn

Garmin Feromn

Anotace: snad se to bude libit...Kdyžtak napište že je to blbost a dám to pryč =)

U kulatého habrového stolu...
Sedí muž držící stříbrný pohár...
Pohled bezvýrazný, naplňen nicotou...
Prokřadlé ruce svírající portrét své milé...

Slza mu teče po jeho smutné, unavené tváři.
Feromn, skromný muž myslející na svou milou,
jak je zubožená v temném žaláří...
Potřebuje aby se dostalo pomoci...

Jeho stříbrné vlasy ve světlu večerních paprsků,
hazí mnoho barevných odlesků...
Diamantový meč, jenž spravedlivě rozsoudí,
která hlava bude od těla odejmuta...

...Muž stojící proti temným démonům.
Víra, že se shledá se svou milou,
ho naplňuje jistotou...
Nechci! Nechci ty dát své nasledanou..!

...Obavy, jenž ho noc co noc děsili...
Bohužel, se vyplnili...
Hlasy Bohů našeptávali, že je u nich v bezpečí...

Pozemský anděl...Jenž zde kráčel světěm
daroval všem svou poučku, i všem dětem...
že vše, se nedá vyměřit zlatem...

byl to stříbrovlasý Garmin Feromn...
Pán, jenž rozsoudil pravdu a hříchy trestal...
Autor Ty, 22.10.2008
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

právě jsem nevěděl, kam to zařadit...

24.10.2008 06:52:00 | Ty

tohle je basen nebo spis povidka, co myslis,?

23.10.2008 09:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí