...

...

Anotace: ...

Je těžké najít absolutně přesná slova.

Drahý synu,
nebyl jsem u toho když jsi se zrovna narodil,
zahlédl jsem tvůj první krok
na rohu Nemocniční ulice,
stín ve skleněných dveřích,
maska anděla bez křídel.

Drahý synu,
neznám tvou první lásku,
jednou jsi mi o ní vyprávěl, jen tak mezi řečí,
myslím že byla chromá na nohy,
měla velký červený srdce
a brzy na tebe zapomněla.

Drahý synu,
někdy jsme spolu mluvili celé noci,
kouřili jednu cigaretu za druhou,
vedli chlapský řeči,
plakali a nedokázali si do očí říct,
že žádná ženská na světě
nikdy nemůže nahradit
Tvou smrt.
Autor Koprtinka, 24.10.2008
Přečteno 251x
Tipy 24
Poslední tipující: Kapka, Iva Borecká, jedam, Taog, Favi, Bíša, Mbonita, kroužek, STIMPRE, JardaCH, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...slova jaksi nemám ST!

30.01.2009 14:54:00 | Kapka

je mi z toho těžko...velmi těžko..

24.10.2008 10:05:00 | Mbonita

... máš pravdu ... je těžký najít správná slova ... myslím že jsi je našla ...

24.10.2008 08:23:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí