Variace na "S"-Skokařka

Variace na "S"-Skokařka

Anotace: taková prkotina:))) napsaná ve volném čase v IT ve škole....:-))

Snožmo skočila
salto se sebezapřením
svých svalů
stála si sama
svého snu soupeřit
se silou své svalové
sounáležitosti
sloužila sedm staletí
své síle
svého soka skopla
silou sílícího souzvuku
soutěž skokařů siláků
stoprocentě skloubila
suprovostí souhry svalstva
stupidní skok sehraných svalů
sílící samohlásky soupeřů
se slily
stokrát si slibovala suprovost
Autor Tomáš Přidal, 24.10.2008
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Adept
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí