Zas a stejně ... neukojitelně!

Zas a stejně ... neukojitelně!

Anotace: Jeho zuřivost W.O.K.O.!

ty co mě vycucáváš

ode dne ke zdi

ty co sám nevíš

ty co mě víš

nenávidět tě?
je jen slovo
dvě slova

bez pocitu
plná lofotových bytů

už nikdy
nebýt

tou tvou
pro všechno

a pro nic

už nikdy nevědět
jak správně
šlápnout

nevědět jak hluboko

už nikdy

nestát
na špičkách

a přes plot stejně nevidět

už nikdy
vnitřně trouchnivět

už nikdy
v sobě dusit vztek

jak při plamínku v kotelně

na zádech stovky razítek

s nápisy

NEPOUŽITELNĚ!
Autor W.O.K.O., 24.10.2008
Přečteno 257x
Tipy 21
Poslední tipující: malá slečna, boruvka175, Jin, Vlk v rouše, kulí očko, zzlatý, jedam, Thesssinka, Bíša, Holis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tedy, to jsou kalibry, už ta anotace...

26.10.2008 11:02:00 | zzlatý

sem tam jako bys mi vracela dobu :)

24.10.2008 18:36:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí