Martinovi

Martinovi

Anotace: Tahle básnička je pro Martina, kterej pude na operaci...

Tvoje jméno sál už volá,
už to přišlo je to tu,
v hlavě myšlenka se motá,
myšlenka o lepším životu

tuhle myšlenku však kryje další,
myšlenka o třítýdenním vězení,
pooperační bolest tě straší,
ale to už teď nic nezmění

rozhodl ses udělat,
velkou tlustou čáru,
o minulý život se nestarat,
hlavně neskončit na ARu

moc lidí tu šanci nemá,
začít nový život,
ta cesta je však bolestná,
je to ale určitý plot

plot z bolesti a samoty,
naděje a prázdnoty,
ale ty naději věřit musíš,
věř mi, tím neprohloupíš...
Autor Sllunce, 25.10.2008
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale, ale... Blink 17 už de na operacion?? tak že pozdravuju a držim palce :-) a taky mu vzkaž, že ho miluju!!! a že s nim příště na ty Cold Play pudu a že to všechno myslim vážně!!!! :-D

25.10.2008 19:13:00 | Jamesow

Doufám že ano.

25.10.2008 11:32:00 | Sllunce

Povzbudivá básnička, Martinovi určitě takováto jakoby modlitbička pomůže.

25.10.2008 11:30:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí