Kdo jsi, že mě soudíš?

Kdo jsi, že mě soudíš?

Kdo jsi, že soudíš mé činy?
Bůh snad?
Jak můžeš radit mi, když sám nejsi bez viny?
Kdo jsi, že soudíš mé činy?
Kdo, no pověz, i ty sám nejsi bez viny.
Kdo kázal ti, radit mi,
já ti o tvoje rady vůbec nestojím...
Nech si je pro jiné,
snad ti o ně budou stát...
Kdo jsi, že říkáš mi, jak se chovat?
Kdo jsi, že říkáš mi, jak ostatní milovat?
Já mám vlastní rozum, názory a činím to,
co uznám správným.
Tak proboha kdo jsi, že soudíš mě,
soudíš můj život, moje postoje k němu,
kdo jsi, že mi slibuješ pomstu,
když nebudu hodný na tvou zemi...
Autor tmavovlaska93, 25.10.2008
Přečteno 543x
Tipy 3
Poslední tipující: Ped111ro, Megalo'R
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, neměla jsem čas a těd nakouknu a--- přibylo ti toho tady hodně:) hele, k týhle slož hudbu a máš trhák:) jinak vypadá že jsi jí psala vztekem a povedlo se ti ho tam trochu uvěznit, dobrý:)

19.11.2008 19:48:00 | Pohjolanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí