bez

bez

Anotace: zmatení z nejisté budoucnosti

Chci trpět.
Jsem snad masochista?
Pláči drát.
Takový ten ostnatý.
Snad naděje?
Temné srdce ji nemá.
Jsem otrávený bolestí.
Zemřu?
Vidím štěstí.
Je to díky té bolesti?
Schnilá duše zazáří.
Pche!
Nebojím se strachu.
Kvetu v pekelné děloze.
Směji se?
Ano.
Rodím se veselý.
Krev nesmrdí.
Smrdí pouze nebe.
Pukne mozol.
Letí z něj nože?
Ne, to láska.
A jaká je cena?
Pouze nuda!
Autor krok, 25.10.2008
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí