Smrt

Smrt

Anotace: Tato básnička vznikla, když jsem byla na dně. Básnička je o smrti, která je všem přislíbená.

Když se nedaří
Oprátka láká
Břitva zazáří
Druhá strana zláká

Žádná bolest, žádný strach
Tam prý není
Můj život se obrátí v prach
To nic nezmění

Vše se pomalu hroutí
Jako dům z karet
Ruka se bolestivě zkroutí
Život není kabaret

Každý má problém svůj
A řeší ho podle sebe
Ďáble, zas při mně stůj
Já nechci do nebe

Venku slunce svítí,
Pár slz půdu zvlhčí
Na hrobě kvete kvítí
Odešlo to srdce vlčí

Můj osud je tedy zpečetěn
Srdce pod půdou je pohřbené
Zůstane ale nepomstěn
Vykoupení je přislíbené

Nic se nedá vrátit
Konec přichází
Čas se dá jen zkrátit
Začátek nadchází
Autor Soren, 26.10.2008
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí