slova

slova

Anotace: napadly mě slova a nešlo mi to spojit dohromady...

vášeň...
paní co není na hlídání, šíří se bez ustání,
voní jak kytka jarní, přepadá bez vyzvání,
ustává když dobře není...
slast...
teta co drží se s vášní na ruce, popadá i něžné sovice,
slíbaná z horkého těla, moc, moc by ji každá chtěla,
po prožitém ukojení, jí bez lásky není? Je a tak ji
dostávají i Ti co ten pocit nepoznají...
cit...
vrtkavý pán co hraje si s námi, se mnou i s Vámi,
pohladí a povíská, pak varovně zapíská,
uteče za hory, když zdá se mu že cesty není zpět,
stává se z něj pak starý kmet...
něha...
asi sněžná sova, co lítá na svých křídlech kolem,
když muž a žena jsou spolem, hladivé doteky jejích křídel,
probouzí toho kdo je vinen, vášní a touhou,
v tuhle minutu pouhou...
láska...
mladá dívka stojící opododál, kdo by se toho nenadál,
dívá se do příbytků lidí, a co všechno jenom vidí,
pomáhá citu najít cestu, můžům nevěstu,
pak se někdy náhle ztratí, však ona se snad vrátí...
život...
spojení všech vněmů, jakpak říci jemu?
je to netvor co bere nám sílu, máme nabodlou žílu,
pomáhá, trápí, miluje, někdy i zabije,
ale přesto díky němu, poznáme cit,lásku i něhu,
a pak i vášeň a slast, ale někdy taky zlobu a zášť,
protéká mezi prsty, minutu po minutě,
někdy je to k zlosti, a mi stojíme nehnutě,
bez pohybu, tiše a bere me si příděl co na nás zbyl...
Autor jarkaj, 06.09.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo...je to pěkné...myslím,že je to pěkně pospojované...a né že ne...!!!

06.09.2005 17:55:00 | Milano

Že nešlo?? Krásné...

06.09.2005 07:40:00 | Tereza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí