..útržky z deníku..III.

..útržky z deníku..III.

Anotace: ...a tak pořád dokola...

..a pak mě k ránu navštívila moje stará známá zas
(a mě už to snad ani nepřekvapilo)
..toť jistě odplata..a té zůstanu nadobro už napospas
(jako by najednou se víno rozlilo..)

a den tmu potrhal
..já čekám na popravu
a vločkami jen vítr povíval
..skláním svou bídnou hlavu
a málokdo se v ránu usmíval

až mně zas sen pomalu svoji píseň zazpíval
...a její znění tentokráte neznám..vážení
...byl to sen hluboký pro vyčerpané tělo..zatmění
...bylo to temné padání do ztraceného blaha..smíření

ten den byl stejný..jako jiné..které znám
..ač vlastně zcela nový
byl to jen den těch šedosmutných dam
..nic vlastně nevypoví..
Autor šuměnka, 06.09.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesmutni Smutněnko,
posílám pohlazení.
Bláznivá Šuměnko,
jednou se všechno změní.

09.09.2005 18:44:00 | Písnička

smutňoučký, krásňoučký..:)

06.09.2005 16:37:00 | makretka

Smutná , hezká :o)

06.09.2005 13:14:00 | WWW

Den šedosmutných dam... to je nádherný!!!
Tak ať den dnešní je celý prozářený!

06.09.2005 10:33:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí