Silní a mocní

Silní a mocní

Anotace: ...

Krev ztéká z bílých křížů
a nebe skrylo tvář
svět zní pláčem dětí
ohně se šíří zář.

Rudě se barví řeky
a plamen sytí záštˇ
satan tedˇ vstoupil na zem
a odhodil svůj pláštˇ.

Zní kruté hlasy mocných
vstup s námi do kola
tak obleč uniformu
a hlavy dohola.

Ne poprvé ne naposled
a úder střídá kryt
atˇ vítězem či mrtvolou
nikdy nenajdeš klid.

Se štítem nebo na něm
nikdy nepřijdeš zpět
tak zastav nástup smrti
tedˇ
hned!
Autor Issa, 26.10.2008
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí