Útěk od Nepřejících

Útěk od Nepřejících

Anotace: snad se zalíbí:) kombinace veršů, surrealismu...

Ty....
...mou ženou,
která roní slzy štěstí
co rozfoukává vítr v dál
Já...
...tvým mužem,
který má silné pěsti
a vzal si tě aby tě ochraňoval

My...
...dojímavý pár
se silou lva
a krásou života
...............
Oni...
...aby nás rozdělili
naše slzy rozdupali
moje pěsti uťali
..ó to ne...

V tobě se rodí nový život
čekáš dítě
moje dítě
musíme jim ukázat záda
Autor Tomáš Přidal, 27.10.2008
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštně zajímavý.../ještě kdyby to tak bylo v skutečnym životě!/

27.10.2008 08:10:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí