svett....

svett....

Anotace: tak další dílko ode mě.:) ale ani nevim ocem

Svět se zdá být okamžikem
Mrknutím či pohybem
Chvilkou touhy, lásky něhy
tím nejkratším polibkem!
Kdo hodí ten kruh
Ten, s červenými pásy
Kdo zachrání duši tvou,
Nebo duši naší?

Whisky dopije se
Není čas na novou
A tak se tu topím
ty se zmítáš se mnou?
Cigareta dokouří se
Není čas na novou
A tak se tu plácám
Topím se, ty se mnou!

Proč beru s sebou na dně
Lidi co mám nejvíc rád
zapomeňte na mě
Já nejsem dobrý kamarád!
Jsem jako kudla, Padajíc
na vaše záda
Jsem jenom prázdná krabice
S nápisem ZRADA.

Prosím přijď, já bojím se
Chci pryč z toho světa
Svou rukou andělskou,
Chytni se!
Krev stéká mi po botách!
Autor klajusenka, 27.10.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí