Podzimní.

Podzimní.

Anotace: Trocha nostalgie nezaškodí...

Podzim už kraluje
a zima za dveřmi
má duše teď testuje
co potom řekneš mi.

Vše má prý přičinu
vše řízeno osudem
a bude tomu tak
i když tu nebudem.

Nač vracet se do smutku
co osudem určeno
po zralém ůsudku
mnou Tobě vyřčeno.

Tak žiju tady dál
a života užívám
ač nejsem žití král
tak smát se mohu Vám.

Těm co stále bědují
a vše jim nevhodné
a stále se strachují
že osud je nakopne.

vladyka 28.10.08
Autor vladyka, 27.10.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí