(Ne)Konvenční sloky

(Ne)Konvenční sloky

Anotace: Slova, slova, slova..?

Bez dlaně s klubkem Ariadné
Labyrint peklem tetovaný
I bez návodu lstivé Panny
Chráněnce plátnem
Ošatí

V lese jsme byli bohatí
Jablko s hadem na kvalitu
Uhodí silou římských mýtů
Menuet falše budou hrát
My s nimi, lásko,
Bez staccat

Ač jsi mě nikdy nepolíbil
Přec jsi mi v červnu něco slíbil
To slunce, které nosíš v tváři
Mi galaxie nevyzáří
Vím, že tě nesmím mít
Tak podrž mi ten klid

Už jenom na 3 roky…
Autor Anima de Vries, 28.10.2008
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí