Metafory II.

Metafory II.

Anotace: :0)

Šije se mnou čert,
pomáhá mi s oblekem
pro jeho luciferské
Veličenstvo

Nebuď labuť,
změň se v člověka

Má jiskru v očích,
rychle ať nechytne
a nevypálí jí zrak

Mezi slepci jednooký král,
škoda pro ty, kdo nejsou
urozeného původu
nic nevidí

Stromy mají uši
usekejte je
ať neslyší
vzdychající vítr

Jsem bílou vránou,
ty černé jsou
mým peřím
naprosto nezaujaté

Hlodají mě výčitky,
snad se do mě nepustí
i myši

Jsem jedno velké ucho,
nemám tvář, ale slyším
spadnout i pírko
Autor Tomáš Přidal, 28.10.2008
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí