Šestero krás...

Šestero krás...

Anotace: co dodat ..

První lidem otevírá srdce,
horkost do duše jim daruje,
spojuje naše chladné ruce,
jen ta pravá nás navždy svazuje...

důvěra...

Druhá daruje nám hlavně radost,
nikdy se to nemůže změnit,
překoná jak stáří tak mladost,
jen tobě můžu věřit...

přátelství...

třetí zná tvůj původ,
najdeš tu vždycky pomoc,
odtud znáš věcí důvod,
jediný je tady domov...

rodina...

čtvrtá překoná to nejtemnější,
s ní nikdy nebudeš litovat,
spolu jsme to nejcennější,
jen s ní můžeš milovat...

Láska...

Pátou v srdci máš,
skrývá se v tobě,
sedmero krás ním dáš,
zavři oči a najdi ho v sobě...

Dobro...

Šestá tě miluje,
do sebe vstřebá tvé dýky,
jen za tebe bojuje,
aspoň jednou řekni díky...

matka...
Autor Lukika, 06.09.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná...

06.09.2005 23:24:00 | Tereza

Úžasné...fakt skvělá a vše je krásně a výstižně popsané...Prostě bomba - 100

06.09.2005 23:07:00 | Sawati

To je fakt moc pěkný..za prvé bezva nápad a za druhé supr zpracovaný, aspoň pro mě:) 100=)

06.09.2005 20:55:00 | makretka

Mně se to moc líbí.

06.09.2005 19:24:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí