Klišé

Klišé

Anotace: taková chilková rádoby inspirace:)

Snese se nebeský déšť na labutě

Smáčí jim sametové perutě

A ony beze cti vyčkají pohnutě

Na písně pistolí znějící dutě

....

A slova důvěry vyřčená tiše
Znějící spíše jak únavná klišé...
Autor Kassiela, 29.10.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí