Za maskou..

Za maskou..

Anotace: ..se něco skrývá

1,A kleknu si na kotníky
Roztrhnu skály
Postavim dva pomníky
Aby tu stáli

2,Ze skály skočim
Dolů do nikam
Teď se otočim
Už neutíkám.

3,Tak to vidíš teď
Je to tak jak sis přála
Už si ani nevzpomenu
Kdy ses vůbec smála.

4,Ukrývej svou tvář za maskou
Pod kterou ani nezestárneš
Tvář mít stále mladou,hladkou
Jen ať jednou neupadneš

5,V tratolišti lidské krve
Utápí se prsten slávy
Ten který si ruce myje
Nechce aby se děti bály

6,K vichřici se čelem postavím
Na rukou mě cosi tíží.
Řetězy přervu roztavím
Prokopnu hráz tvořenou z mříží

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 07.09.2005
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí