Sententia

Sententia

Anotace: realita...

Daleko za obzorem, v místě, co lidským smyslům se vymyká,
spravedlnost kde svému významu dostává, kde ledy někdy povolí,
kde tma cítí respekt ke světlu, večer co večer před ním se zamyká,
tam, kde vládne upřímnost a přátelství, tam, kde bolest nikdy nebolí.

Zvědavost je důvodem, proč dál lidé s životem bojují,
co večer jít spát, ráno zas vstát jim chuť znova dodává,
důvodem, proč ptají se, daleko jak v řece života doplují,
touží po odpovědi, co marně věří, že jim se dostává…
Autor miche_, 29.10.2008
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí