Jedna slečna o které skoro nic nevím

Jedna slečna o které skoro nic nevím

Anotace: chci se ale dozvědět víc,chci jí poznat

Pizza je její oblíbené jídlo,
kofola její oblíbené pití.
Já tohle všechno míti,
ucpal bych si hrdlo.

Má ráda jeden film pro mě neznámý,
Breakout se jmenuje,
nevím co se v něm dělje,
vždyť asi ani není moc známý.
nebo snad ano?

Po jedné otázce jsem zjistil,
že valí vodní dýmku.
Prý je jedno jakou příchuť,
Já ale mám vyjímku.
Ta vyjímka je máta,
kterou bych už do sebe nikdy nevpustil.

A prý jak to má z alkoholem?
Že jen trošku pije,
že do sebe to rychle nelije.
To já z alkoholu se točím kolem.

A z toho soudím,že ona má,
skoro stejné zájmy jako já.
Chci o ní vědět všechno co jde,
ale ptát se to zas tak lehko nejde.
Autor Dubínek, 29.10.2008
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: Anne Leyyd, Ten_bez_přezdívky, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně zbásněné zjištění co už o ní víš a co ne. Přeju ti abys zjistil co potřebujdeš! :)

05.04.2009 21:00:00 | Anne Leyyd

....breakout je ten nejlepší film co znam =)----nedivim se, že se "jí" (?) líbí =)

01.11.2008 17:19:00 | Sana.sorrow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí