Už přicházím

Už přicházím

Anotace: Proč zrovna ji a proč zrovna dnes? já tě prosím, vrať nám ji zpět!

UŽ PŘICHÁZÍM

Proč se to stává
a proč zrovna dnes?
Vždyť to není fér,
tak proč sis ji odnes!?

Co ti provedla tak strašného,
žes ji odnes s sebou?
Za co nás teď trestáš?
Já před tebou klekám,
prosím tě,
že nám ji dáš?!

Já bez ní nedokážu žít,
odejdu za ní,
když ty nám ji nevrátíš!
Slyšíš mne??

Vydrž to, já už přicházím...
Autor Iwushak..., 30.10.2008
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor, WerunkaaXD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda rýmy nic moc a zpracování taktéž.

30.10.2008 19:59:00 | minety

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí