Co po nás zbyde?

Co po nás zbyde?

Anotace: :(

Všechno je tak pomíjívé
až umřem, co po nás zbyde?
Pár fotek s vybledlou tváří
jména na zdech pod oltáři.

Věčnost je jen pro nebesa
srdce nad tím nezaplesá
však žádné jiné znamení
tohle nikdy nezmění.

Dnešek je jen pro nás dva
zítřek v čase umírá.
Budoucnost je nejistá
překvapení si chystá.

Svět se točí lásko dál
Bůh nám život pronajal.
Láska mění úsměv v žal
a život změnil co nám dal.
Autor Ďábel sám, 30.10.2008
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Bíša, Saša T., WAYWARD, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co po nás zbyde,to nevím,
ale snad si někdo na nás vzpomene.
Tak hodně pěkných slov co všechny potěší,
at´ nejsme jak ve větru pápěří...

30.10.2008 20:40:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí