Uhol pohľadu

Uhol pohľadu

Anotace: s nepriateľom sa zmier, použijúc uhlomer

Spriada pavúk svoju sieť
lepšie na nej nevisieť
Je to z pomsty, od hladu?
Nastav uhol pohľadu

Bezpečnostná kontrola
vyzliekli by dohola
Súdiť podľa dokladu?
Nastav uhol pohľadu

Tí sú dobrí, hentí zlí
prostrední už vymizli
Nemáš na to náladu?
Nastav uhol pohľadu

Vyrieši sa všetko, hneď
stačí zobrať skúmavku
neviem jej prísť na meno
nájsť tak vhodnú nadávku

Mať tak guráž vyfackať
toho, kto si zaslúži
Utekám spod odkvapu
zrazu stojím v kaluži

Vedieť plávať v šírom mori
teórii a dohadov
kruh tej našej modrej gule
poskladaný z uhlov pohľadov.
Autor nikuš, 30.10.2008
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí