MAMI, TOHLE PATŘÍ TOBĚ!

MAMI, TOHLE PATŘÍ TOBĚ!

Anotace: Napsala jsem to už asi před dvěma roky, tenkrát jsem se často s mámou hádala a teď, když jsme se zas chytly objevila jsem tuhle báseň. Naprosto vystihla moje pocity...

Já už nechci, nechci odjet pryč,
já už nechci, už nikdy víc!
Nechci ti dělat hodnou holku,
dávno jsem opustila dětskou školku.
Nechci se ti podřizovat!
Neumíš nic než nařizovat!!

Za tvejch mladejch let,
vypadal jinak svět
a podle něj se teď řídíš?
Co na mě vlastně vidíš?
Že chci hned s každým do postele jít?
Nech mě na pokoji, v klidu žít.

Mám už dost tvejch příkazů,
mám plnou hlavu věčnejch rozkazů!
Nechci takhle žít,
já chci svobodu a bejt spontánní,
z tvýho života je mi na blití!

Tohle ti vzkazuju,já odcházím,
dělej si co chceš, ale já se nezlomím.
Moje poslední čau ti ještě dlouho bude v uších znít,
ale čas ti pomůže a možná začneš taky jednou snít...

Doufám...
Autor Barka99, 30.10.2008
Přečteno 563x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, jaňa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za pár let uvidíš všechno jinak, ten obsah není moje gusto, ale zasloužíš tip za upřímnost.
Lépe se mi bude číst, až jednou mamině budeš děkovat.

15.01.2009 15:03:00 | Holis

Básnička z básnického pohledu sice nic moc, ale je psaná od srdce a naprosto vystihuje moje současné pocity, dík

30.10.2008 18:11:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí