Emo

Emo

Anotace: :)

Rozsévá nebe kapky slz
na parapet mého pokoje
Nebe se mračí nevidím skrz
tíseň mě tlačí už zle mi je.

Smutek mě přepad ze zálohy
nyní mě rdousí bere mi dech
na pomoc smutku jdou chmury zloby
drbou mě rašplí na zádech.

Nechci se nechat ubíjet
myšlenkou zlou a chladivou
své tělo jídlem zabíjet
a hlavu knihou prašivou.

Stýskám si po krásných pocitech
které můj život vyplenil
dívám se nyní po čtyřech zdech
které jsem černě pokreslil.

Nevidím světlo a nevidím stín
mávám si dlaněmi vůkol
proč nejsem správný matky syn
bez chladné zbraně v rukou.

Chlad nože dává mi moc
síla je v lesku kovu tvořena
jen lehce říznu a hlesnu v noc
která je krví mou zbarvena.
Autor Ďábel sám, 30.10.2008
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Tacca, Bíša, *whatsoever*, Mbonita, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivé

31.10.2008 16:15:00 | *whatsoever*

..silně pocitová..as rozumím..

30.10.2008 19:43:00 | Tacca

takový zraňující text...tak to na mě působí

30.10.2008 19:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí