Vítěz

Vítěz

Anotace: Kdo s koho...

Svým pohledem mateš mou mysl,
svádíš mé tělo, mou duši, mé srdce.
Vidíš v tom hru, já dávám jí smysl,
jsem něčím vinna, že ty jsi můj soudce?

Cítím se tak malá i velká trochu,
nevidím do tmy, jenž přede mnou skrýváš.
Bojím se věřit ti, bojím se strachu,
že falešný úsměv vždy na rtech mýváš.

Krásná tvář však na mě neplatí.
Odcházím daleko, jak jen se dá.
Černá duše tě celého zachvátí,
jseš vítěz opravdu ty nebo já?
Autor Werdysh, 30.10.2008
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí