Medůza, trn a kyklop

Medůza, trn a kyklop

Anotace: "ha"

Hořká, zelená medůza.
Trhá květy vln.
Rve si do úst lačných.
Kousky sladké smělosti.

Hrůza, hrůza.
Volá z paty trn.
Kam dojdem po cestách strastných?
Kam dojem bez hrdosti?

Kyklop v dáli.
směje se počínání obou.
Leští při tom svatozář.
Nad svým břichem...

Tři dny spolu stáli.
Na hlavě se drbou.
Medůza, trn i kyklop ztratili tvář.
Když mlčení ovládlo je s tichem.
Autor Edmond Kadad, 30.10.2008
Přečteno 232x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí