Sebepoznání

Sebepoznání

Anotace: spíš sebezhnusení...

Klečíš v kaluži vlastního potu,
chytáš rozpálené vředy
padající ze slunce.

Na špičce rezavého hrotu,
visí hrudky
tvého shnilého srdce.

Na koncích mokrých plotů,
rozdělujících úseky
tvé mysli
sleduješ plešaté obličeje
co už dávno vyschli.

Díváš se na to co z tebe zbylo
kousky vlastního já
zalehlé strachem
z otázky
"jak to bude dál"
Autor minety, 30.10.2008
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí

06.05.2009 13:38:00 | tomáš lenoh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí