W jako Workoholik

W jako Workoholik

Anotace: ... znáte to - ale pozor, básnička za moc nestojí :P

Nevím jak a ani proč,
hlavu mi vyžral červotoč,
zanechal jen dírky malé,
bylo to as málo zralé...

Při práci mluvit nedobře činí,
mnozí pak skrytě jsou zhrozeni.
„Vytížení“ jsme hříchem tím vinní,
nejlépe v kotle střed vhozeni.

Odpusťte páni, odpusťte dámy,
že času je málo a těžko mít víc.
Když nedrží tašky, praskají trámy,
nemůžem' sedět nic nedbajíc.

Co snad ještě horší, než už je psáno,
rady jsou v rychlosti řečené.
Přejde dnes večer, zas dorazí ráno,
jen pak nebuďte lásky spečené.
Autor Demedalex, 31.10.2008
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, Maro Deives, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí