Splněné sny

Splněné sny

Anotace: Návrat:)

Tolik se toho změnilo,
a mě se zatím vše splnilo.
Mé sny, má přání...
Zní to zvláštně,
když tak najednou,
cítím se šťastně.

Přišlo to tak nečekaně,
náhoda, bláznovství,
díky za ně!

Není mnoho lidí,
kteří mi rozumí,
a najednou ses objevil ty!

Tak nečekaně,
zamotaně...

Já si tě k sobě pustila,
doufám, že toho nebudeme litovat.
Autor Taya, 31.10.2008
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky:)

12.12.2008 09:50:00 | Taya

Blahopřeju a přeju Ti hodně štěstí, Peťulko!M.

06.11.2008 07:19:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí