Znáte?

Znáte?

Anotace: že jo?

Znáte ten pocit prázdnoty,
kdy se bojíte že Vás nic nečeká.
Děsíte se všeho
i samé podstaty člověka.

Strachujete se zítřků
a omlouváte se za dny včerejší.
Být pštrosem - schováte svou hlavu v písku
a budete čekat až budete moudřejší.

Dělat můžeme cokoliv,
jen nesmíme časem mrhat,
bát se života a věčně zdrhat.

Na to máme skvělý talent
neustále se snažit unikat
před neznámem....

Ale ani neuletíte,
i kdybyste měli křídla muší,
protože jak víte,
nikdo neuteče svému svědomí a vlastní duši.
Autor Květa, 07.09.2005
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A spousta jich přesto prchá, kličkují a hledají skrýše. Dobrá! Jo koukni na mou "Všem na Literu."

07.09.2005 21:57:00 | Krtica

Tak v tom je hodně pravdy...Zdraht je zbabělý...neutíká se a před svědomím neuteče nikdo, ani před duší...Super:)

07.09.2005 21:44:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí