Vítr

Vítr

Anotace: -ten vítr, který něco přináší, ale většinou také odnáší

Tenkrát jsme stáli ve větru
spojili naše rty
naše dlaně
navždy

Procházela jsem se s tebou mezi kvetoucími stromy
Dnes se procházím mezi oprýskanými šedými domy

Usínala jsem ve tvé náručí a těšila se společného rána
Dnes nechci spát, nechci se probudit a být tak sama

S tebou jsem plně vnímala život, každý jeho okamžik
Dnes se mi zdá příliš prázdný a já v něm nechci žít

Dnes vítr unáší popel
popel naší lásky
tvůj popel
navždy
Autor kookky, 01.11.2008
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí