Básnické řeči

Básnické řeči

Anotace: :) napsáno na kousku papíru:-)

Hyena osudu
ukusuje stravu života
vyhublost přítomnosti
nám neodvratně
hledí do očí
hlad rodin a dětí
ubíjí žaly smrti
tanečník s pistolí
propluje elegantně
mořem tanečnic
vystřelí hvězdy štěstí
zamilovaná doba je
jarem zlata a sadů
plných růží
konec konců
je otazníkem
nad věčností
Autor Tomáš Přidal, 02.11.2008
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí