Tak vzdejte nám čest

Tak vzdejte nám čest

Anotace: ...asi to nebude jen o mým životě...*for people in this world* Nikol Autratová, (2.11.2008, 20:31)

Vy,
Nejste víc než my,
Chcete výš než kde můžete být,
Jinak se radovat, jinak žít.
Jediná věc, která nás rozlišuje,
Je to, že vy toho dosáhnete,
Co si přejete, to máte.
Těšíte se nad vítězstvím,
Nad plánem, ničím nezměněným,
Tak vzdejte nám čest,
Nám poraženým.

My,
Se nesnažíme o nic míň než vy,
Chceme taky dosáhnout svýho,
Jenže štěstí přeje Vám,
My nalepíme náplast
A ceníme si místa bolavýho.

Dokážem se radovat z maličkostí,
Který se nám v životě podaří,
Vedou nás k větším věcem,
Krůček po krůčku,
Po cestě ke štěstí,
Neznáme odbočku.
Nejsme ničím výjimeční,
Jsme lidé naprosto obyčejní,
Milujeme, cítíme, trápíme se,
Když se nám něco nepovede,
Zkoušíme to zase.

To je náš osud,
Snahy pořád opakovat dokola,
Dokud nás neštěstí
Spolu s nenávistí nezdolá.
Jsme tak stejní
A přece jiní,
Vás život je tím naším vysněným,
Tak vzdejte nám čest,
Nám poraženým…
Autor squatt, 02.11.2008
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: Woski, Ještě dítě, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju:)

16.12.2008 21:26:00 | squatt

Moc pěkná báseň a opravdová! ST

15.12.2008 18:35:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí