Zítra

Zítra

Anotace: ...

Chtěla bych toho tolik říct
A v ústech mám sucho
A v hlavě mám prázdno
A v srdci mám strach.

Chtěla bych umět mlčet
Abych vás nezranila
Abych zapomněla
Abych se neslyšela.

Zítra se jistě rozhodnu
Zítra se jistě rozhodnu.

Chtěla bych umět klečet
Abych si odpustila
Abych se lépe poznala
Abych věděla, co je dobré.

Chtěla bych umět vládnout
Abych vždy vítězila
Abych se proslavila
Abych věděla, co je dobré.

Zítra se jistě rozhodnu
Zítra se jistě rozhodnu,
Čím chci být.
Autor voedor, 03.11.2008
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...umění mlčet, je dar...
ale jak bychom se jinak dozvěděli, že už jsi moudrá a píšeš hezké básničky?

03.11.2008 19:00:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí