Mezi lidmi svými

Mezi lidmi svými

Anotace: o lidské nevšímavosti, přehlížení problémů, neochotě vidět starosti a potřeby lidí okolo..

1.
On sám tam mezi lidmi svými
parkem spěchajícími
Na trávě vodorovně s kapkami ranní rosy
snaží se vstát
Tísícími -
Úděl svát

2.
On sám tam mezi lidmi svými /hluchými slepými/
se zemí splývá
S nataženou rukou s vírou
s prosbou nesplněnou
Co mu zbývá -
Nevzpomenou

Ref. /2x/
Najednou kouká -
noha mu tleje
Sova kdes houká
a v háji ideje!
Autor blíž-enec, 03.11.2008
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí