Realita

Realita

Anotace: Snad si v tom každý najde něco, z mýho hlediska je v písni skryto několik asociací, několik spolu nepříliš souvisejících pocitů a vzkazů. O některých jsem ještě před chvílí nevěděl, o dalších se třeba ještě dozvím..

1.
Do zalitého překrásného dneška
Přelitého - Paprsky
Pro ně akorát
(nechat) Srdíčko okorat
Radiohead
Pod nimi led

2.
Zemřel mu syn, realita dneška
Mortalita, splín - Smát se hezky (hezky česky)
Pro ně akorát
Nemá co okorat
Nečinně
(setrvat) V prasklině

Ref.
Ústa od ucha k uchu
Tolik smíchu, tolik ruchu
Já mám to rád
Snad tisíckrát
A jednou..
Jednou snad bez masky
A jednou..
Nebudu hrát
Autor blíž-enec, 03.11.2008
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí