SMRT

SMRT

Anotace: smrt =o((

Ležel jsem sám v nemocničním pokoji
a po chodbách pach lysolu procházel se.
Ani dýchat jsem moc nemohl,
tak moc bál jsem se infekce.
Infekce jménem Smrt tu po pokojích prochází
a nikdo neví na koho z nás svou kosou pohrozí
Nejhorší byl ten večer,
kdy venku ztichlo město jak po náletu.
Jen nářky z pokojů se šířily vzduchem
to infekce smrtelná prochází pokojem!
Mrazivý vánek pohladil mou tvář,
nevím proč, ale najednou chce se mi hrozně spát.
Že by dnes přišla si pro mne?
Nemůžu se přeci tak lehce vzdát!
Ale pravdou je, že se mi chce hrozně spát...
Autor básníř, 09.09.2005
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hlavně neusínej :o)jinak supráč

19.09.2005 19:27:00 | Nicolca

Vskutku stůněš? Pokud ano, pak jsi v té básničce docela přesvědčivý. Piš, piš, piš, to je lék nad jiné!

17.09.2005 08:07:00 | pla-ton

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí