Hezkej večer

Hezkej večer

Anotace: už to tak je :-D

Za svoje problémy si můžeme samy

Tím že pijeme
Tím že kouříme
Tím že se milujeme
Tím že posloucháme
I tím že spíme

Včera jsem byl v jedný nalejvárně kde nebylo přes kouř vidět a dal jsem si osm piv a pět rumů.
V jednu hodinu vyprovodil lásku domů a vrátil se.
ani nevím kde jsem usnul
Autor Libi, 03.11.2008
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí