Naivistická?

Naivistická?

Anotace: Občas mívám pocit, že se pomalu dusím, každej den si říkám něco s tím dělat musím... Prostě po perné debatě s klukama z kapely a zamyšlením cestou na trolejbus...

Ten pocit co mám
mi není neznám
však příjemným mi není
prej se časem změní
ale slepá víra už mě nebaví
táta říká samo se nic nespraví

Tak teď přemýšlím
čím že se liším
od šťastnejch v televizi
že zažívám životní krizi?
ale už mam pokrk trable lihem topit
připustit si to je první krok pochopit

Žijem jen jednou
not tak neztrať
před TV-Bednou
celou svou stať

Už mám za sebou
pětinu století
a co bylo in
už dávno neletí
Když vidím Arabelu skrývám dojetí
a bejvalý spolužačky jsou matky od dětí

Tak teda studuju
s leností bojuju
proč nevim občas pochybuju
něco mě trápí, něčeho nelituju
někdy se směju, někdy žalem vyju
každopádně rád že s váma žiju
Autor Sandcrew, 03.11.2008
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Elča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slyším v tom spíš píseň než báseň...ale líbí se mi, i když nemůžu popřít, že tvoje neveršovaný díla mě uchvacujou prostě víc

05.11.2008 13:59:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí