Slova do větru

Slova do větru

Anotace: neni mi jasné, proč tato ... slova vznikla, zřejmě nějaká neuspokojená potřeba.. :-)

Vkládám slova do větru, zachumlávám se do svetru,
přemýšlím o čem bych chtěla zabásnit,
ale nemohu si to stále vyjasnit.

Chtěla bych říct tolik věcí,
do světa je vykřičet
a přitom to jsou jenom kecy,
který je radši neslyšet.

Úvahy nad životem brouka,
jsou mou oblíbenou parketou,
kdekdo divně se kouká,
jak se můj humor stává „nablýskanou maketou.“

Vše se mění,
do neznámých výšek se to ubírá,
někdo šrotí, někdo lení,
nikdo se nikam nevtírá
a spousta otevřených dveří se jaksi pomalu zavírá.

Ráda bych přidala ještě pár chytrých vět,
ale nějak mi došla inspirace,
nevím už ani kolik je dva a pět,
oko mé zpozvolna zavírá se.
Autor Terezie Prajzlerová, 03.11.2008
Přečteno 262x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, sondulacek, WAYWARD, Lukk, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná :) tip

31.01.2009 22:39:00 | Lilly Lightová

...dva a pět je kolem je kolem sedmi,to mi ještě vychází,brouk vykřičí jenom kecy,pomalu mi dochází

04.11.2008 00:21:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí