Autobásnička

Autobásnička

Anotace: Pokus o sebereflexi, útok na zkaženost sama sebe.

********************
Prach a špína usedá na tvou hlavu,
Pliveš jed a hnus kolem sebe,
marně se snažíš vyčnívat z davu.
Z pohledu na tebe nejednoho zebe.

Kam poděl se tvůj styl a sexappeal?
Nejsi žena ani muž,
z tvého ega by se nikdo nenapil.
Provaz, prášky nebo nůž?

Duše tvá je jako kámen v řece,
tvaruje se a nepohneš s ní přece.
Nechápu, že tvé srdce ještě bije,
duše zkažená a přesto žije.

Ukonči to trápení, otevři okno a leť !
Já poletím s tebou...
Autor JR, 04.11.2008
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne, misty to vypada jako emo basnicka, ale libi se mi jaks to napsal...jo fakt ze libi...:-)

05.11.2008 23:32:00 | B.a.r.b.a.r

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí