Zrada

Zrada

Anotace: Zrada bolí a myslím že ikdyž je krátká a nemyslím si že by se mi nijak zvlášt povedla, tak je od srdce a ten kdo to zažil ten to pochopí.

Přátelství je krásná věc,
a není to jen kec.
Člověk si ho musí vážit,
a komu důvěru dá dobře zvážit.
Pakliže nekomu věří,
skoro všechno mu svěří.
Co se stane jestliže tenhle člověk zradí?
Co se stane když vás proti srsti hladí?
To pak velmi moc bolí,
někoho to i zkolí.
Pak je těžké znovu věřit.
Znovu už nikomu nemůžeš uvěřit.
Autor SaskieSmith, 04.11.2008
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí