Bajka

Bajka

Anotace: (Anna a Lenka Kindlovy)

Seděl pejsek na stromě,
volal z výšky na koně:
"Koni,koni přistup blíž,
pokud mi však rozumíš."
Kůň však stojí stále dál,
jakoby tam byl jen sám.
Proto pejsek skočil naň
jako velká dravá saň.
Koníček se splašil hned
a pejska dolů rázem smet'.
Pejsek si tím zlomil vaz,l
což je varování pro vás!
Opatrně přistupujte ke koni každému,
nebo vám budou zpívat mrtvému.
Autor Grizzzelda, 04.11.2008
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí