Kouzlo vs. lid

Kouzlo vs. lid

Anotace: ...

Popel k popelu,
prach k prachu,
jen dál,kupředu-
dál,vstříc strachu!

Oměj,šafrán,levandule,
nápoj lásky nebo smrti?
Fialka či levandule,
která z nich vás lidi zkrotí?

Možná špetka rozmarýnu,
k čemu dnes vás nutit mám?
Trochu soli nebo kmínu,
stejně je z nás každý sám.

Kouzlo vpřed
a žerty stranou,
zbraní střet
a slzy kanou...

Muselo to vážně být?
Opravdu to bylo nutné?
Jak prach v popelu bídně shnít.
Proč slzy jsou tak smutné...

Na dno kotle šalvěj přidám,
čarodějkou nejsem nadarmo,
svět nenávisti peklu prodám-
ne draze-skoro zadarmo...
Autor Issa, 05.11.2008
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Acheiron, beztak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí